Werken bij het ISBG

Vacature: Managementassistent (24 – 28 uur)

Maak jij het verschil voor mensen die een ziekte oplopen door hun werk? Krijg jij voldoening door collega’s optimale ondersteuning te bieden? En schep je er plezier in om ervaringen van onze klanten over de dienstverlening te verzamelen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Vanaf 1 januari is een nieuwe regeling van kracht voor slachtoffers met een beroepsziekte. Ons instituut, het ISBG, is opgericht om deze slachtoffers erkenning te geven. Daarvoor adviseren we de Sociale Verzekeringsbank over een eenmalige financiële tegemoetkoming van de overheid. Wij opereren laagdrempelig, snel, betrokken en transparant.

In verband met de groei van de werkzaamheden zijn we op zoek naar een managementassistent. Een professional die zelfstandig kan werken, maar ook collega’s kan ondersteunen. Ons team is klein, volop in ontwikkeling en betrokken bij de wereld en bij elkaar.

Wat ga je doen?
Als managementassistent word je verantwoordelijk voor de uitvoering van het belevingsonderzoek. Verder verzorg je het voorlichtingsmateriaal en ondersteun je de cliëntenraad. Men kan terecht bij jou voor secretariële en administratieve taken of bijvoorbeeld voor de organisatie van een event.
Wil je meer weten? Vraag naar het functieprofiel.

Wat vragen we van je?
– Minimaal MBO werk- en denkniveau
– Nauwkeurige werkhouding
– Goede beheersing Nederlandse taal
– Communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen
– Kennis van Office 365-producten

Wat bieden wij?
Een jaarcontract van 24-28 uur, waarna omzetting mogelijk is naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. We volgen de arbeidsvoorwaarden van CAO Rijk. De functie is ingedeeld in schaal 8 en kent een max van €3.782,52 op basis van een 36-urige werkweek. Daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en werkervaring. Naast het salaris is er een individueel keuzebudget, dat bestaat uit 16,37% van het bruto jaarsalaris. Verder bieden wij een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en mogelijkheden om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur je motivatiebrief en cv vóór 11 maart per e-mail naar secrias@ias.nl o.v.v. ‘managementassistent’. Voor informatie kun je contact opnemen met Winny Rijkers, bureausecretaris (070-3499754 of w.rijkers@ias.nl), of Jan Warning, directeur (06-13490476 of j.warning@ias.nl).
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek vindt plaats op 17 of 20 maart, het tweede gesprek op 24 maart.